Vorig jaar hebben we voor het eerst Nodox and Friends georganiseerd.
Dat was een zeer geslaagd feestje, dat voor herhaling vatbaar is.

Op 25 mei is het weer zover: Nodox and Friends, aflevering 2.
Dit jaar hebben we gekozen voor een wat andere opzet. Vorig jaar hadden we 9 gastoptredens waarbij iedere gast een aantal liedjes kon kiezen die hij/zij wilde spelen. Dat vroeg veel voorbereiding en daar hebben we eigenlijk niet helemaal de tijd voor door de projecten waar we mee bezig zijn.
Bovendien hadden we vorig jaar vrijwel geen tijd om zelf met onze gasten te speken.

Daarom hebben we dit jaar gekozen voor een opzet waarbij we met onze muzikale vrienden en vriendinnen van Miss Tuesday een programma hebben bedacht waarbij we in wisselende samenstellingen nummers uit ons repertoire en dat van Miss Tuesday spelen. Sommige nummers alleen Nodox, sommige nummers alleen Miss Tuesday, maar de meeste nummers in gemengde samenstelling.

We verwachten weer veel belangstelling dus als je het feestje wilt bijwonen vraag dan een van de leden van Nodox of Miss Tuesday om je uit te nodigen.