Wat een mazzel. Na een paar weken wind en regen brak gisteren de zon door.
Voor veel mensen aanleiding om lekker naar buiten te gaan. Het was dan ook flink druk op de Markt in Vreden (Duitsland). Peter zei: “We hebben voor wel duizend man gespeeld, alleen zijn ze verdeeld over de hele middag”.

We hebben zelf genoten. Het was de eerste keer dit jaar dat we buiten konden spelen (weliswaar met behulp van wat heaters, maar toch).
En kennelijk waren we niet de enigen die tevreden waren. We hebben ter plekke twee nieuwe optredens geboekt en er zit er nog een aan te komen. 30 april spelen we weer in Vreden op de Fly in Mai-kroegentocht (Altes Gasthaus Stroetman) en op 14 augustus opnieuw bij Alfreds und Emils.

Wist je trouwens dat Vreden dichterbij is dan veel van de Nederlandse locaties waar we spelen. Toch ook leuk om een keer in het buitenland naar ons te komen kijken 🙂