Skip to Content

Monthly Archives: november 2023

Nieuwe bandfoto’s

Twee weken geleden hebben we nieuwe band foto’s gemaakt.
Na het vertrek van Hans uit de band waren onze bandfoto’s niet meer actueel. Daarom moesten er nieuwe plaatjes worden geschoten.
De foto’s zijn gemaakt door een professionele fotografe, Simone Siers-Hompe. Als locatie mochten we gebruik maken van de bedrijfsruimte van Tripo (verhuur en bouw van tribunes en podia (https://www.tripo.nl). Die locatie biedt door zijn mooie dakconstructie en opgeslagen materialen veel mogelijkheden Gezien de reacties op de publicatie van enkele van de foto’s op onze Facebook pagina zijn we niet de enigen die de foto’s geslaagd vinden.

Invallen met een invaller

Zondag a.s. vallen we in voor Loving End.

Helaas is de toetsenist/zanger van Lovin’ End geblesseerd. Daardoor kunnen ze niet optreden bij ViDa Dansstudio in Zevenaar. Ze hebben Nodox gevraagd voor ze in te vallen. Dat doen we natuurlijk graag, maar…. wij zitten zelf ook met een blessure: onze bassist Peter heeft nog een paar weken nodig om te revalideren.
De oplossing ligt dichter bij dan je zou verwachten. De bassist van Lovin’ End, Peter Leijser, valt nu bij ons in.
Invallen met een invaller, dus. Bovendien speelt Miel Groothedde ook met ons mee. Is Lovin’ End toch nog goed vertegenwoordigd.

title_goes_here