Zaterdag hebben we de eerste uitvoering van Nodox & Friends meegemaakt.

Wat was dat fantastisch om te doen! En wat was het een lekker afwisselend programma: Het debuut van Paula, de bas en zang van Ans, Emy met haar lekker rauwe geluid, de heerlijke strot van Sanne, de ‘come-back’ van Kyra, Veronique die naast zang ook nog een mooie aanvulling betekent met haar toetsen, Roy die het toch maar weer een keertje wilde zingen met zijn oude maatjes, Dagmar met haar lekkere jazzy geluid en natuurlijk Cynthia die nog net op tijd het podium op kon klimmen om mee te doen met Sing it Back en haar eigen liedjes kon zingen voor haar paard, dat naast Hietland Live op stal staat.


Al tijdens de voorbereidingen hebben we ontzettend veel plezier gehad en dan moest het allemaal nog echt gebeuren. Het heeft nog wel wat organisatie gevraagd: veel gasten betekent veel wisselen en ook veel nummers, waarvan een flink deel niet in ons repertoire zit of in een andere toonsoort moest worden gespeeld. Een mooie uitdaging die eigenlijk alleen de pret maar heeft verhoogd.

En we zijn niet de enigen die van de middag hebben genoten. Ook onze ‘friends’ waren allemaal heel enthousiast. Dat geldt ook voor het publiek, dat in ruime mate aanwezig was (voortdurend meer dan honderd man aanwezig).

Het succes was mede te danken aan Herman Bolink, die de ruimte, het podium en het geluid voor ons heeft geregeld. Dik voor elkaar! en dank zij de luifel was het buiten goed vertoeven ondanks de hitte (soms kan het weer ook te mooi worden).

Al met al was er veel vraag naar een herhaling. Wellicht is een mooie traditie geboren, volgend jaar mag je in elk geval weer op ons rekenen.