Skip to Content

Monthly Archives: augustus 2022

Tevreden te Vreden part 2

Gisteren hebben we weer gespeeld in Vreden. Alfreds & Emils heeft ons al eerder uitgenodigd bij hen te spelen. In april liep het zo lekker dat we meteen een afspraak hebben gemaakt voor augustus.

Gisteren was het zover. We hebben van een heerlijk weertje kunnen genieten op een prachtig terras, dat goed gevuld was. Fijne reacties uit het publiek, hoewel we wel een paar mensen moesten teleurstellen omdat we niet “Guus ga naar huus” of “Het is een nacht” op ons repertoire hebben staan.

Na het optreden hebben we nog een gezellige nababbel gehad en genoten van een heerlijk maaltje met dito (alcoholvrij) bier.

Al met al weer een optreden om met veel plezier op terug te kijken.
We hebben meteen een afspraak gemaakt om op Hamalandtag (9 oktober) opnieuw bij Alfreds & Emils de muziek te verzorgen.

Zien we je dan?

On fire again

Na de valse start door coronaperikelen zijn we weer lekker op gang gekomen.

Vorige week al weer twee optredens achter de rug in de complete bezetting en volgende week gaan we weer verder met een optreden in Vreden (D) bij Alfred und Emils. Een paar dagen later spelen we dichter bij huis. Dan staat het benefietfestival voor Meeting4life op het programma. Doel van dat festival is geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. De hele dag diverse activiteiten op twee podia, waaronder muziek van diverse bands.

€5,= entree, maar je steunt dan wel een goed doel. Komen, dus!

title_goes_here