Skip to Content

Monthly Archives: april 2022

Tevreden te Vreden

Wat een mazzel. Na een paar weken wind en regen brak gisteren de zon door.
Voor veel mensen aanleiding om lekker naar buiten te gaan. Het was dan ook flink druk op de Markt in Vreden (Duitsland). Peter zei: “We hebben voor wel duizend man gespeeld, alleen zijn ze verdeeld over de hele middag”.

We hebben zelf genoten. Het was de eerste keer dit jaar dat we buiten konden spelen (weliswaar met behulp van wat heaters, maar toch).
En kennelijk waren we niet de enigen die tevreden waren. We hebben ter plekke twee nieuwe optredens geboekt en er zit er nog een aan te komen. 30 april spelen we weer in Vreden op de Fly in Mai-kroegentocht (Altes Gasthaus Stroetman) en op 14 augustus opnieuw bij Alfreds und Emils.

Wist je trouwens dat Vreden dichterbij is dan veel van de Nederlandse locaties waar we spelen. Toch ook leuk om een keer in het buitenland naar ons te komen kijken 🙂

Uitverkocht

Op tweede paasdag spelen we tijdens de paasbrunch in bijzonder restaurant het Borghuis.

We hebben al eerder aangegeven dat reserveren verstandig is, het Borghuis kent veel regelmatige bezoekers die goed bekend zijn met Nodox.
Dat die waarschuwing niet onterecht was blijkt wel weer. Het Borghuis is helemaal uitverkocht. Overl waar nog een tafeltje bij kan worden gezet is dat gedaan. Er kan dus geen enkele reservering meer worden gedaan.

Had je ons toch graag willen zien en horen dan zul je dus op 10 april naar Alfred und Emils Vreden moeten komen (vanaf 14.00 uur) of cafe de Deur in Zutphen moeten opzoeken op koningsdag, 27 april vanaf 15.00 uur.

title_goes_here