Skip to Content

Monthly Archives: maart 2022

Oranjerie

Voor Corona hebben we een paar keer gespeeld in de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren.

Ook de Oranjerie pakt de draad weer op met zondagmiddagconcerten. Nodox is gevraagd om weer acte de presence te geven. Dat doen we natuurlijk graag, want het is een mooie locatie waar we op een enthousiast publiek kunnen rekenen.

En voor Jos is spelen in Dieren extra mooi: het is zijn geboorteplaats. Back to the roots!

Het gaat gebeuren op zondag 13 november, we beginnen dan om 15.00 uur.

Help Oekraïne

Op 10 april wordt in Vreden (Duitsland) “Heimattag” gevierd.

Die zondag zijn de winkels open en worden diverse activiteiten in de stad georganiseerd. Een van die activiteiten is een optreden van Nodox op het terras van restaurant Alfreds en Emils aan de markt in Vreden.

Alfreds en Emils voeren die dag actie voor Oekraïne. Een deel van hun omzet wordt gedoneerd aan de slachtoffers van de oorlog die daar woedt. Dus je kunt genieten van hun heerlijke spijzen en dranken en zo je bijdrage leveren.
We beginnen om ongeveer 14.00 en spelen tot het eind van de middag. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen. Het gaat dus sowieso door!

Vrij entree!

Zijn het de Russen?

We hebben de mogelijkheid om op nieuwsberichten te reageren uitgezet.

De laatste tijd wordt de mogelijkheid om op nieuwsberichten te reageren steeds meer misbruikt door spammers. Het begon te lijken op een cyberwar tegen nieuwsberichtjes. Veel van die berichtjes waren afkomstig uit verre oorden, stonden vol tekens die doen vermoeden dat ze afkomstig zijn uit Thailand, Korea, of Rusland. We geloven niet dat de verzenders van de reacties ons ooit zullen zien optreden en onze berichtjes zo fantastisch vinden als ze beweren. Daarom hebben we voor de zekerheid maar nooit op links geklikt die in de berichtjes zijn opgenomen.

Volkomen nutteloos en heel storend, want we moeten de reacties voortdurend verwijderen. Daarom hebben we nu de mogelijkheid om te reageren uitgezet. Echte fans die willen reageren moeten dat dan maar doen via een gewone mail, of via Facebook.

Jammer, maar we willen ook ten alle tijde voorkomen dat goedwillenden op zo’n link klikken en een probleem met hun computer (of bankrekening) oplopen.

Last minute Merleyn

Op het laatste moment een optreden geboekt voor dit weekend. En wat voor één.

We spelen in het leukste muziekcafé van Doetinchem: Merleyn.
Na een paar keer te hebben gespeeld op de Muziek-meerdaagse hadden we een optreden geboekt in april 2020. Helaas was dat het eerste optreden dat door Corona niet door kon gaan.

En nu wordt het het eerste optreden na het opheffen van de maatregelen.
Wij hebben er zin in! Kom allemaal, de toegang is gratis en ze hebben heerlijk bier uit de tap!

Koningsdag in de Deur

De afgelopen twee jaar is café de Deur in Zutphen, als gevolg van Corona, niet geopend geweest tijdens Koningsdag.

De drie jaar daar voor hebben we telkens op Koningsdag in de Deur gespeeld. En dat was altijd beregezellig. Volle bak met enthousiast publiek.

Gelukkig kunnen we de draad in de Deur ook weer oppakken. Op uitnodiging van de Stichting Zutphen Sportief gaan we de boel weer een middag op stelten zetten.

We rekenen weer op een volle bak!

title_goes_here