Skip to Content

Monthly Archives: december 2021

Feestdagen!

Zondag hebben we ons laatste optreden van het jaar gehad in het Warnshuus in Warnsveld.

Het was voor ons al een feestdag, omdat Jos zijn 65e verjaardag vierde. Maar ook dit laatste optreden was een feestje op zich.
Ondanks alle beperkingen (slechts 35 zitplaatsen en een ingekort programma) was het een mooie afsluiting van het jaar. De sfeer zat er goed in en we hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Kennelijk hebben de bezoekers net zoveel plezier aan het optreden beleefd als wij zelf.
Tijdens het laatste nummer kon menigeen in het publiek zich niet meer inhouden en werd er (heel gedisciplineerd) toch nog een beetje gedanst.

We willen iedereen die ons dit afgelopen jaar heeft geboekt en/of onze optredens heeft bezocht hartelijk bedanken voor de getoonde belangstelling en we hopen jullie volgend jaar weer te ontmoeten.

Voor de rest van dit jaar alvast fijne feestdagen!

Kan er toch nog eentje doorgaan!

Ondanks alle evenementen die nu worden gecanceld gaat ons optreden in het Warnshuus op zondag 12 december door!

Het muziekcafé dat regelmatig in het Warnshuus wordt georganiseerd, heeft een aantal aanpassingen in het programma gemaakt waardoor we binnen de coronaregels toch nog een fijn middagje met muziek kunnen verzorgen.

Het programma is ingekort om er voor te zorgen dat iedereen om 17.00 uur de zaal kan hebben verlaten en er zijn alleen zitplaatsen. Toegang alleen met QR code en ID, maar wel gratis.

We denken dat de dertig plaatsen gauw zijn bezet, dus als je bij (waarschijnlijk) ons laatste optreden van 2021 wilt zijn kom dan vroeg. De zaal is om 14.00 uur open en vol is vol!

Tot zondag?

title_goes_here