Nodox bestaat nu uit vijf man.
Victor Macaré, een oude rot in het vak, is het vijfde bandlid geworden. Victor heeft al een aantal keren met Nodox opgetreden op besloten feestjes als vervanger voor Hans.

Na de ‘coronastop’ heeft hij een paar keer meegespeeld op onze oefenavonden. We kregen het idee dat Victor een mooie aanvulling zou zijn op onze bezetting. Bovendien klikte het meteen met alle ‘oude’ Nodox-leden. Toen we hem vroegen om als vijfde lid aan de band toe te treden hoefde hij niet lang na te denken, de klik was wederzijds.

We zijn ondertussen begonnen om het repertoire (99 nummers!) nummer voor nummer door te nemen en een goede taakverdeling te maken. Hard werken dus de komende tijd. Maar het moet gezegd: we hebben met die zoektocht al een aantal heerlijk klinkende resultaten geboekt.

We hopen dat we gauw ook voor wat betreft optredens de draad kunnen oppakken en onze fans kennis kunnen laten maken met Nodox.2.

Voor degenen die dat niet kunnen afwachten zullen we binnenkort een sneak preview op de site en onze Facebook-pagina zetten.