Skip to Content

Monthly Archives: december 2019

Man, wat was dat weer mooi!

Vrijdag j.l. hebben we weer een optreden verzorgd in misschien wel het gezelligste theater van Nederland: Onder de Molen in Linde (bij Vorden).

Een goed gevulde zaal (n de voorverkoop als 64 kaarten verkocht) zorgt natuurlijk altijd voor een mooie sfeer. En als die zaal dan ook nog eens enthousiast reageert op de muziek die we maken staat niets meer in de weg om weer eens lekker ouderwets ‘los’ te gaan. We moeten eerlijk zeggen dat we nooit een beter koor in de zaal hebben gehad dan vrijdag. Er was weinig voor nodig om iedereen lekker mee te laten zingen.

Gezien de mooie reacties in de pauze en na afloop hebben de bezoekers het prima naar hun zin gehad. Voor ons geldt hetzelfde.

Mocht je het optreden in dit prachtige mini-theater hebben gemist is er geen man over boord. We hebben al afgesproken dat dit niet de laatste keer was dat Nodox in het programma wordt opgenomen.

Muziekmeerdaagse Merleyn

Muziekcafe Merleyn in Doetinchem organiseert elk jaar de populaire muziekmeerdaagse. In 2016 speelden we daar al eens. Na een paar jaar zonder meerdaagse heeft de nieuwe eigenaar, Tom Wonnink de Meerdaagse weer nieuw leven ingeblazen. Nodox werd als een van de 28 bands uit 91 aanmeldingen gekozen om een optreden op de meerdaagse te verzorgen.

Zaterdag 30 november was het zo ver. Wat hebben we weer genoten. En het publiek ook, gezien de veelheid van positieve reacties die we uit de zaak kregen. Spelen op een mooi royaal podium, met mooi licht en een prima geluid is natuurlijk altijd ontzettend fijn om te doen.

Meteen met Tom afgesproken dat we een keer een hele avond komen spelen. Dat gaan we op korte termijn plannen.

title_goes_here