Skip to Content

Monthly Archives: mei 2019

Vakantie

We kunnen terugkijken op een mooie eerste helft van 2019 met een paar heugenswaardige, goed bezochte optredens.

Eerst maar eens tijd voor vakantie. De komende vijf weken zij we niet beschikbaar. Eind juni pakken we de draad weer op.

Wat was het weer mooi in het Borghuis.

Ondanks een aantal afzeggingen i.v.m. de dodenherdenking was het zaterdag 4 mei toch nog gezellig druk in het Borghuis.

Zoals altijd (ondertussen al weer de tiende keer) was het een fijn optreden. De sfeer en het eten zijn in het Borghuis altijd geweldig. Meezingen en dansen (zelfs een polonaise met de bediening) was weer aan de orde.
Om 20.00 hebben we twee minuten stilte in acht genomen en de draad weer opgepakt met een passend lied (unplugged).
De traditie dat Sabine een paar nummers meezingt hebben we natuurlijk ook nu weer hoogghouden. Nieuw was dit keer de ‘afterparty’. Het begon met ¬†een unplugged versie van Down by the river voor Henk (onze hoffotograaf), daarna nog twee verzoeknummers aan tafel van de laatst gebleven gasten. Dat waren fans van de Travelling Wilburies en Fats Domino. Het bleef dus nog lang onrustig in Doetinchem.

We hebben meteen een afspraak gemaakt voor de volgende keer: 28 september.

Wegens succes herhaald

We hebben anderhalf jaar geleden al eens gespeeld in de Oranjerie in Dieren. Was een goed bezocht optreden waar we veel enthousiaste reacties op hebben ontvangen. Wegens het succes van dat optreden zijn we gevraagd opnieuw te spelen in de Oranjerie. Het ziet er naar uit dat het fris wordt en we binnen spelen. Mocht het onverhoopt toch mooi weer worden dan spelen we buiten en kun je lekker in het gras van het schitterende park zitten.

Voor meer informatie: http://www.oranjerie-dieren.nl

Borghuis en dodenherdenking

Zaterdag 4 mei verzorgt Nodox weer de muzikale omlijsting van de Proeverij in bijzonder restaurant het Borghuis in Doetinchem.

4 Mei is de dag van de dodenherdenking. Daar willen we natuurlijk niet aan voorbij gaan en hebben een aangepast programma gemaakt. Om 8 uur zullen we twee minuten stilte in acht nemen om daarna de rest van de avond op gepaste wijze weer te openen.

title_goes_here