Skip to Content

Monthly Archives: april 2019

Overwerk op Koningsdag

’s Middags in café de Deur in Zutphen en ’s avonds in het Kulturhus in Ruurlo.

Van dat laatste optreden is een kort filmpje gemaakt door de culturele commissie die het concert heeft georganiseerd: https://youtu.be/FP0G86yarQ8

Twee keer een volle bak en een prima sfeer. Een lange werkdag is dan geen probleem. We hebben er van genoten en gezien de reacties die we van het publiek ontvingen waren we niet de enigen.

Nu op naar de volgende optredens. Zaterdag 4 mei in het Borghuis (Doetinchem) en zondag 12 mei in de Oranjerie in Dieren.

Wij hebben er nu al zin in. Zien we je daar nog?

invalbeurt bij Radio Ideaal

Voor de uitzending van live@ideaal van woensdag 10 april is een band uitgevallen.

Nodox neemt hun plaats in. We hebben twee jaar geleden al eens in het programma opgetreden en dat was een leuke ervaring. Perfect geluid en we hebben er mooie opnames en videobeelden aan overgehouden.

Wil je luisteren en kijken? Schakel dan om 20.00 uur in op: https://www.radioideaal.nl/televisie.php#  

Koningsdag, drukke dag

Op koningsdag spelen we al weer voor de derde keer in café de Deur in Zutphen.
De twee voorgaande keren was het afgeladen vol en supergezellig. We gaan er weer een mooi feestje van maken.
Omdat we ’s avonds nog in Ruurlo moeten spelen beginnen en stoppen we wat eerder. Je kunt komen luisteren, dansen (voor zover daar de ruimte voor is) en meezingen van 14.30 tot 17.30 uur.

Mocht je voor de middag andere plannen hebben dan kun je ’s avonds nog komen kijken en luisteren naar ons concert voor de Kunstkring Ruurlo. We starten om 20.30 uur in het Kulturhus, adres Nieuweweg 5.

title_goes_here