Skip to Content

Monthly Archives: oktober 2018

Op herhaling

Zoals verwacht hebben we, meteen  na het heerlijke avondje op 6 oktober, weer een nieuwe afspraak gemaakt voor het Borghuis. Dat wordt zaterdag 30 maart 2019.

Zondag hebben we voor de tweede keer op Jazz at the Pubs gespeeld, een onderdeel van het Jazz and So weekend.

Net als vorig jaar was de prachtige gewelvenkelder weer goed gevuld. Er werd uit volle borst meegezongen en een aantal (vooral) dames ging lekker los op de dansvloer.
De middag was over voor we het in de gaten hadden.

We hebben weer allemaal positieve reacties gehad op het op, De mooiste reactie was wel van John de Boer, de eigenaar van de Courant. Hij vroeg ons meteen om op zondagmiddag 25 november weer op te treden. John wil regelmatig muziekmiddagen organiseren en wij mogen het spits afbijten.

 

Zien we je dan weer?

Jazz at the Pubs

Het is al bijna weer zo ver.

Het Jazz and So weekend in Zutphen, met als hoogtepunt Jazz at the Pubs op zondag 28 oktober. In het centrum van Zutphen treedt in bijna elk cafe of restaurant een band op. Van dixieland tot stevige bluesmuziek.
Nodox speelt in grand cafe de Courant. Vorig jaar hebben we daar een heelrijk optreden gehad. Volle bak en de sfeer was veel beter dan het weer. We zijn toen meteen gevraagd om dit jaar opnieuw acte de présence te geven.

We spelen van 15.00 tot 18.00 uur en hebben een mooie setlist opgesteld. Kom je ook kijken, luisteren en meezingen?

Leeg podium, volle bak

We kunnen weer terugkijken op een prachtige avond in het Borghuis.
Door het ontbreken van Jos (tijdelijk uitgeschakeld door een hernia) hadden we een zee van ruimte op het podium.
In het restaurant was dat niet het geval. Ook dit keer waren alle plaatsen vooraf al gereserveerd.

Het was weer super gezellig. We kregen weer veel positieve reacties uit het publiek.
Ondanks het ontbreken van Jos hebben we weer een mooie show neergezet. Natuurlijk helpt het gastoptreden van Sabine wel om de stemming er goed in te brengen. Wat is het heerlijk om zo’n fijne zangeres er bij te hebben.

Ook het personeel was weer goed op dreef. Bij Ghostriders in the storm was er een heel koor Borghuizers aan de slag, inclusief dansjes in de keuken.

Op naar de volgende keer.

Kom je ook naar het Borghuis?

Zo lang Nodox bestaat spelen we elk half jaar een keer in bijzonder restaurant het Borghuis.

Elke zaterdag is daar de zogenaamde proeverij. Je kunt dan voor een kleine €30 genieten van een perfect maal. Een flinke hoeveelheid kleine voorgerechtjes, hoofdgerechten en toetjes. Allemaal heerlijk vers bereid en buitengewoon smakelijk. Bovendien nog eens geserveerd door het bijzonder enthousiaste personeel dat een prima begeleide werkplek het Borghuis heeft.

Wij genieten er iedere keer weer van daar te spelen. En wij niet alleen, het is ook traditie dat het restaurant helemaal vol zit. Zo wordt het telkens weer een feestje.

Kom je ook op zaterdag 6 oktober?
Wel even vooraf reserveren om zeker te weten dat er nog een plekje voor je vrij is.

Kijk op de site van het Borghuis voor meer informatie.

www.hetborghuis.nl 

title_goes_here