Skip to Content

Monthly Archives: maart 2018

We gaan naar Pekela….

In februari twee jaar geleden hebben we gespeeld in het hoge noorden. De Culturele Commissie Pekela heeft ons toen uitgenodigd in het prachtige Albatros gebouw te spelen.

Alleen al de reis er naar toe was een feestje, ondanks de sneeuw onderweg. Busje gehuurd, onderweg lekker eten, de kwajongen in ons kreeg weer alle kans boven te komen. En we hebben nog lekker gespeeld ook.

Kennelijk waren we niet de enigen die van ons concert hebben genoten, want de Culturele Commissie heeft ons gevraag deze zomer op het jaarlijkse tuinconcert opnieuw op te treden. Dat was niet tegen doveman’s oren gezegd.

Dus als je ons op 15 juli wilt zien spelen zul je een stukje moeten rijden, maar dan heb je wel Nieuwe Pekela gezien. Kun je weer wat van je bucketlist afstrepen.

Geen aprilgrap

Op eerste Paasdag, zondag 1 april spelen we bij het Paasvuur in Gorssel.
Rond 20.30 uur komt een fakkeloptocht met kinderen aan bij het paasvuur om dat te ontsteken.

Ongeveer een kwartier later gaat Nodox voor vuurwerk zorgen in de feesttent die bij het vuur wordt opgezet.
De organisatie rekent op 700-1000 bezoekers. Het kan wel eens het grootste publiek worden waar we ooit voor hebben opgetreden.

’t Was weer top

Zaterdag hebben we ons traditionele optreden in het Borghuis weer gehad.

Ons advies om een tafeltje te reserveren bleek niet voor niets te zijn. Het Borghuis was uitverkocht.
Een drukke boel dus en het was weer een geweldige avond. Bezoekers die dachten lekker rustig te blijven zitten kwamen bedrogen uit. De voetjes kwamen tussen de drie gangen door goed van de vloer. Als we de reacties mogen geloven is onze fanclub en die van het Borghuis weer gegroeid.

Binnenkort plannen we het volgende optreden. Dat zal over zo’n half jaar worden.

title_goes_here