Skip to Content

Monthly Archives: december 2017

Fijne feestdagen

Zo, de laatste twee optredens van 2017 zitten er op.

We kunnen terugkijken op een jaar waarin veel is gebeurd. Veel optredens, waaronder een paar heel bijzondere. Zeker het noemen waard zijn bijvoorbeeld de optredens in het Borghuis, waar het altijd ontzettend gezellig is, café de Deur, waar de mensen buiten moesten wachten tot er weer iemand in kon en grand café de Courant, waar we meteen werden gevraagd voor Jazz & So van volgend jaar.

Gezien het aantal likes op onze facebookpagina (facebook/nodox.band) is onze aanhang flink gestegen.

Ook hebben we veel plezier beleefd aan onze tweewekelijkse oefenavonden. Dit jaar hebben we naast een flink aantal nieuwe nummers vooral ook veel aandacht gegeven aan de nodig puntjes op de i. Het plezier van samen muziek maken, elkaar kritisch verder helpen en de gezelligheid maken het telkens weer een avond waar we naar uitkijken.

Voor 2018 is de agenda al weer behoorlijk gevuld. Met twee rustmaanden (februari i.v.m. vakanties en revalidatie van Jos (het gerucht gaat dat hij drumstokjes in zijn handen laat implanteren) en juni (vakanties) moet het weer een mooi jaar worden.

 

We danken al onze ‘opdrachtgevers’ en anderen die Nodox een warm hart toedragen heel fijne feestdagen en hopenlijk zien we je volgend jaar op één van onze optredens.

Nodox: the movie

Op Koningsdag zag Ruud Monster, een cineast uit Amsterdam, ons spelen in café ‘de Deur’ in Zutphen. Hij was aangenaam verrast door het optreden en besloot een documentaire te maken over ‘ouwe mannenbands’ met Nodox in de hoofdrol.
Daar willen we natuurlijk graag aan meewerken.

Ruud wil de documentaire verkopen aan filmhuizen en de regionale omroep Gelderland, eventueel de publieke omroep. Om een indruk te geven van wat hij voor ogen heeft heeft hij een korte pilot gemaakt waarmee hij de boer op wil.

Om vast een beetje in de stemming te komen een korte impressie:

title_goes_here