Skip to Content

Monthly Archives: augustus 2017

Bandjes kieken

Zondag 20 augustus hebben we in de Nering-Bögel Muziekkoepel in Deventer gespeeld.

Ondanks het wat frisse weer was er toch een behoorlijk aantal toeschouwers, we hebben er ruim honderd geteld.
Toch wel lekker weer, een heerlijk relaxed sfeertje en ook nu weer een enthousiast publiek. We hebben veel positieve reacties uit het publiek gekregen.

Bandjes kieken is in de Acherhoek een begrip. In Deventer heeft de uitdrukking een nieuwe betekenis gekregen. Er doken diverse ‘kiekjes’ op van het concert op Facebook. Op Youtube hebben we zo’n twintig filmpjes geteld.

Een paar voorbeelden voor de geïnteresseerden:

foto’s: NODOX

Filmpjes
https://www.youtube.com/watch?v=4HKTsbfN0s0

https://www.youtube.com/watch?v=mldBDks9GBg

 

Druk, druk, druk….

Deze week hebben we het vierde optreden voor de maand oktober geboekt.
Een beetje meer dan we eigenlijk willen, maar we doen het toch omdat we er zelf ook zo van genieten…

In het weekend van 27, 28 en 29 oktober loopt Zutphen uit voor het Jazz & So festival. Wij zijn gevraagd om op zondag tijdens de ‘Jazz at the pubs’ dag te spelen in het tegen die tijd pas heropende café ‘de Courant’.
We zijn weliswaar geen pure jazzband, maar we zullen met blues en rock & roll muziek vooral het ‘& so’ deel voor onze rekening nemen.

Wij zijn nu druk bezig met het oppakken van een flink aantal nieuwe nummers, zodat we in oktober ook weer wat nieuws kunnen laten horen aan publiek dat ons vaker heeft zien spelen.
Een tipje van de sluier: nog wat CCR, Wilson Picket, Little Walter, Travelling WiIlburies om maar een paar van onze inspiratiebronnen te noemen.

Zien we je zondag 20 augustus trouwens nog in Deventer? We spelen dan in de Nering Bögel koepel in het Worpplantsoen van 14.30 tot 16.30 uur

title_goes_here