Skip to Content

Category Archives: Geen categorie

Ziekenboeg

Wat jammer!
We hebben ons optreden in Muziekcafé Merleyn op zaterdag 13 november moeten cancellen.

We hadden ons er erg op verheugd om weer op dit mooiste cafépodium van Doetinchem te staan, maar twee man in de ziekenboeg is net iets teveel van het goede.

Als we geen nieuwe tegenvallers tegenkomen dan kunnen we op zondag 21 november weer in volledige bezetting acte de présence geven op Jazz at the Peacock in Café de Pauw in Warnsveld.

Gastenboek verwijderd

We hebben het gastenboek van onze site verwijderd.

Er werd weinig gebruik van gemaakt, behalve door spammers. Heel vervelend.
Serieuze reacties worden toch meestal via Facebook of mail gegeven. De pagina was daardoor niet meer nodig, wat ons betreft.

En nu de Achterhoek!

Na onze Tour de Twente gaan we beginnen aan een tour de Achterhoek. Thuiswedstrijden, dus.

We starten op 30 oktober in Zutphen bij platenzaak Walk-In, 13 november spelen we in Muziekcafé Merleyn in Doetinchem. Een week later (21 november) doen we Warnsveld aan voor Jazz at the Peacock in café de Pauw.
28 november zijn we weer in Zutphen te zien op één van onze favoriete locaties: café de Deur. Tenslotte hebben we een optreden geboekt in Warnsveld: 12 december in het Warnshuus. Tussendoor nog een besloten feest in Lochem.

Lekker druk, maar wat is het fijn dat we weer kunnen!Nodox in de studio

Vorige week hebben we een middagje in de studio van Victor doorgebracht.

Heel veel plezier gehad en samen opnemen blijkt heel leerzaam te zijn. Alles kan rustig worden beluisterd en zo komen verbeterpunten mooi naar boven.
’t Was hier en daar nog wel even wennen. Geluid via de koptelefoon en niet alles in één keer spelen is toch anders dan we gewend zijn.
Maar we zijn best tevreden met de eerste resultaten. Binnenkort te streamen vanaf onze website.

Tour de Twente

We hebben op 4 en 5 september gespeeld op het Noaberfest in het buitengebied tussen Almelo en Tubbergen.
Wat was dat leuk! Een prachtige locatie, enthousiast publiek, heerlijk zonnig weer en een geweldige gastheer en -vrouw. Twee dagen feest met onze Noabers in Twente.

We kunnen ons nu al verheugen op komend weekend.
Zondag 19 september spelen we namelijk in Hengelo (Overijssel) op cultuurpodium ‘de Houtmaat’. Meerdere bezoekers van het Noaberfest hebben al te kennen gegeven daar ook te komen kijken. De weersverwachtingen zijn uitstekend, dus niets staat meer in de weg om ook in Hengelo weer een mooie middag met lekkere muziek te beleven.

Maar goed dat we met pensioen zijn!

We kunnen goed merken dat Nederland weer op gang komt. We worden van alle kanten gevraagd of we willen spelen. Maar goed dat we met pensioen zijn, nu hebben we de tijd om vaker te spelen.

Vandaag is een mini concert in de vernieuwde Zutphense platenzaak Walk vastgelegd. Mooi initiatief van Robbie, de eigenaar. Hij wil vanaf september elke laatste zaterdag van de maand een vrij toegankelijk miniconcert van ongeveer een uur regelen. Een thuiswedstrijd voor ons.

Uit spelen gaan we ook doen, vooral in Overijssel (Twente). Naast het eerder aangekondigde optreden in Deventer (Nering Bögelkoepel) spelen we op zaterdag 4 en zondag 5 september op het Noaberfest in Almelo/Tubbergen. De (bijzondere) locaties worden later bekendgemaakt.

Of dat nog niet genoeg is staan we voor 19 september geboekt op het Cultuurpodium de Houtmaat in Hengelo (O).

Mooi wark!

We oefenen weer!

We hebben de eerste oefensessie achter de rug.
Man, wat was dat weer lekker!

Wat nieuwe nummers opgepakt en een flinke rits oude nummers ontdaan van wat ‘roestige’ stukjes. We zijn bijna klaar voor de eerste optredens sinds een klein jaar.

Terug naar normaal?

Eindelijk lijkt het er op dat we terug gaan naar ‘normaal’, dat we weer lekker regelmatig kunnen optreden.

Na Jazz at the Peacock is ondertussen ook ons optreden in de Nering Bögelkoepel in Deventer bevestigd.
In april stond nog een optreden in Warnsveld gepland, te weten in het muziekcafé van ’t Warnshuus. Helaas zijn alle muziekcafé’s voor het voorjaar gecanceld. Maar de organisatie pakt de draad weer op na de zomervakantie. Nodox staat geprogrammeerd voor 12 december. Vieren we twee feestjes, weer lekker spelen in normale omstandigheden (dat moet tegen die tijd toch mogelijk zijn) en de verjaardag van Jos (65).

Einde in zicht

Het einde van de lockdown is in zicht.
We hebben weer een optreden geboekt: Jazz at the Peacock. Zondagmiddag 21 november in de Pauw in Warnsveld, dus een beetje een thuiswedstrijd. Het lijkt er op dat daar niets meer tussen gaat komen. We staan ook op de rol voor een optreden in de Nering Bögelkoepel in het Worpplantsoen in Deventer. Daarvoor moet de datum nog worden geprikt. Zo gauw die bekend is kun je hem vinden op de agenda op onze site.

Calixtussessie

Maandag j.l. hebben we een set gespeeld in de Calixtuskerk in Groenlo. De sessie is opgenomen door Paul van Druten. Paul heeft al een hele serie clips gemaakt nu de optredens voor alle bands stilliggen. Voorafgaand aan de Calixtussessies deed hij dat in de vorm van de ruïnesessies.

Een mooi alternatief voor ‘gewone’ optredens. Voor ons is het een goede gelegenheid om onze nieuwe bezetting met Victor voor het voetlicht te brengen.

We vinden de opnamen goed geslaagd. En we zijn niet de enigen, gezien de vele positieve reacties op sociale media.

Hieronder tref je het eindresultaat van Paul’s noeste arbeid aan:

title_goes_here