Skip to Content

About: bnijenhuis

Recent Posts by bnijenhuis

Veel kansen om ons te zien

November is begonnen met een optreden op de muziekmeerdaagse van Muziekcafé Merleyn in Doetinchem. We kregen van een aantal mensen te horen dat ze ons graag weer hadden zien spelen, maar helaas niet konden komen omdat ze, bijvoorbeeld, op vakantie waren.

Voor alleen die ons hebben gemist in Doetinchem is in november nog een aantal mogelijkheden om dicht bij huis een optreden te bezoeken.

Zondag 13 november: 15.00-17.00 uur in de Oranjerie van het Carolinapark, Dieren
Zaterdag 19 november: 14.00-17.00 uur in Grand Café Bij Ludger (DAP), Vierakker/Wichmond
Zondag 27 november: 15.00-16.15 uur in de Zwarte Silo (Sixties Alive), Deventer

Muziekvierdaagse Merleyn

Nodox speelt al weer voor de derde keer op de muziekvierdaagse van muziekcafé Merleyn in Doetinchem.

Cafe Merleyn is een vertrouwde plek voor ons. Naast de vierdaagse hebben we er ook twee keer een hele avond gespeeld. Altijd leuk, fijne sfeer, intiem podium, goed bier en altijd een prima geluid.

We spelen op donderdag 3 november, de eerste dag van de vierdaagse van 21.00 tot 21.45 uur.
Kort maar krachtig, dus.

Kom je ook?

Na regen komt zonneschijn

We hebben in september een rustige maand gehad. Het optreden dat begin oktober was gepland in Vreden bij Alfreds und Emils wordt naar het voorjaar verschoven.
Dat kwam goed uit want we hebben met de nodige fysieke tegenslag en familie-omstandigheden te maken gehad. Nu hebben we gelukkig geen optredens hoeven afzeggen.

Deze maand spelen we nog in Warnsveld (16 oktober, Warnshuus) en dan komt er een goed bezette novembermaand aan:

3 november Muziekcafé Merleyn, Doetinchem
13 november Carolinapark, Dieren
19 november Grand Cafe Ludger (DAP), Vierakker
27 november Sixties Alive, Deventer

We hopen jullie daar te zien

Tevreden te Vreden part 2

Gisteren hebben we weer gespeeld in Vreden. Alfreds & Emils heeft ons al eerder uitgenodigd bij hen te spelen. In april liep het zo lekker dat we meteen een afspraak hebben gemaakt voor augustus.

Gisteren was het zover. We hebben van een heerlijk weertje kunnen genieten op een prachtig terras, dat goed gevuld was. Fijne reacties uit het publiek, hoewel we wel een paar mensen moesten teleurstellen omdat we niet “Guus ga naar huus” of “Het is een nacht” op ons repertoire hebben staan.

Na het optreden hebben we nog een gezellige nababbel gehad en genoten van een heerlijk maaltje met dito (alcoholvrij) bier.

Al met al weer een optreden om met veel plezier op terug te kijken.
We hebben meteen een afspraak gemaakt om op Hamalandtag (9 oktober) opnieuw bij Alfreds & Emils de muziek te verzorgen.

Zien we je dan?

On fire again

Na de valse start door coronaperikelen zijn we weer lekker op gang gekomen.

Vorige week al weer twee optredens achter de rug in de complete bezetting en volgende week gaan we weer verder met een optreden in Vreden (D) bij Alfred und Emils. Een paar dagen later spelen we dichter bij huis. Dan staat het benefietfestival voor Meeting4life op het programma. Doel van dat festival is geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. De hele dag diverse activiteiten op twee podia, waaronder muziek van diverse bands.

€5,= entree, maar je steunt dan wel een goed doel. Komen, dus!

Valse start

Mogen we eindelijk weer (na de lange vakantie van Jos en Hans), hebben we twee coronagevallen.
Gelukkig hebben we het op kunnen vangen door Jonnie Zoeten (van Maddoxs the reunion) die de plaats van Jos heeft ingenomen. En Victor heeft een tijdelijke ‘functie elders’ gekregen (hij speelde de bas in plaats van Peter).

Ondanks deze strubbelingen liep het best lekker en hebben we het feestje van twee trouwe fans mooi kunnen opvrolijken.


Fijn om zo’n stel ervaren en flexibele muzikanten bij elkaar te hebben.

Na gedane arbeid…..

We hebben een flink aantal optredens achter de rug.
Victor en Peter speelden in de laatste week zelfs vier keer (twee keer met Nodox en twee keer als bandlid resp. invaller bij 4Acres).

Maar wat hebben we een leuke optredens gehad! Begonnen op de Heimattag bij Alfreds & Emils in Vreden, daarna in het Borghuis, Koningsdag in café de Deur en als afsluiting opnieuw in Vreden bij dass Alte Gasthaus Stroetmann op het Fly in the Mai-evenement.
Mooi de gelegenheid gehad om weer ritme op te doen en lekker ingespeeld te raken. We hebben er van genoten en gezien de reacties die we hebben ontvangen waren we niet de enigen.

De komende maand hebben we het even wat rustiger, krijgen we wat tijd om een beetje bij te tanken en kunnen we aan de slag met wat nieuwe nummers. Na de vakantie van Jos en Hans kunnen we weer fris aan de slag.

Tevreden te Vreden

Wat een mazzel. Na een paar weken wind en regen brak gisteren de zon door.
Voor veel mensen aanleiding om lekker naar buiten te gaan. Het was dan ook flink druk op de Markt in Vreden (Duitsland). Peter zei: “We hebben voor wel duizend man gespeeld, alleen zijn ze verdeeld over de hele middag”.

We hebben zelf genoten. Het was de eerste keer dit jaar dat we buiten konden spelen (weliswaar met behulp van wat heaters, maar toch).
En kennelijk waren we niet de enigen die tevreden waren. We hebben ter plekke twee nieuwe optredens geboekt en er zit er nog een aan te komen. 30 april spelen we weer in Vreden op de Fly in Mai-kroegentocht (Altes Gasthaus Stroetman) en op 14 augustus opnieuw bij Alfreds und Emils.

Wist je trouwens dat Vreden dichterbij is dan veel van de Nederlandse locaties waar we spelen. Toch ook leuk om een keer in het buitenland naar ons te komen kijken 🙂

Uitverkocht

Op tweede paasdag spelen we tijdens de paasbrunch in bijzonder restaurant het Borghuis.

We hebben al eerder aangegeven dat reserveren verstandig is, het Borghuis kent veel regelmatige bezoekers die goed bekend zijn met Nodox.
Dat die waarschuwing niet onterecht was blijkt wel weer. Het Borghuis is helemaal uitverkocht. Overl waar nog een tafeltje bij kan worden gezet is dat gedaan. Er kan dus geen enkele reservering meer worden gedaan.

Had je ons toch graag willen zien en horen dan zul je dus op 10 april naar Alfred und Emils Vreden moeten komen (vanaf 14.00 uur) of cafe de Deur in Zutphen moeten opzoeken op koningsdag, 27 april vanaf 15.00 uur.

Oranjerie

Voor Corona hebben we een paar keer gespeeld in de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren.

Ook de Oranjerie pakt de draad weer op met zondagmiddagconcerten. Nodox is gevraagd om weer acte de presence te geven. Dat doen we natuurlijk graag, want het is een mooie locatie waar we op een enthousiast publiek kunnen rekenen.

En voor Jos is spelen in Dieren extra mooi: het is zijn geboorteplaats. Back to the roots!

Het gaat gebeuren op zondag 13 november, we beginnen dan om 15.00 uur.

 

Recent Comments by bnijenhuis

    No comments by bnijenhuis

title_goes_here